BRUT Catering: zakelijk en particulier, bourgondisch en verfijnd.

Natuurlijk gaat elk feestje over eten, drinken en gasten verwennen. Toch nemen wij u graag mee door ons gezamenlijke stappenplan, want wij geven graag het kleinste detail de grootste aandacht en laten niks aan het toeval over.

De vraag achter de vraag

U gaat een belangrijk moment vieren en daar mogen wij bij zijn. We willen graag van u weten waar het echt om gaat. Daarom hebben we altijd eerst even telefonisch of persoonlijk contact. Dat geeft u de ruimte om uw eerste ideëen te delen en kunnen wij daarop doorvragen.

Ons eerste voorstel

Alles wat we van u gehoord hebben, zetten wij om in een voorstel op maat. We laten zien dat we u begrijpen. U herkent uw woorden in het foodconcept, de setting, de aankleding en de prijs.

Finetunen

Ons voorstel brengt u waarschijnlijk op nog een paar ideeën en aanvullingen. Spreek u vooral uit. Wij zullen onze ervaring en expertise toevoegen, zodat we samen een onvergetelijk evenement neerzetten.

Samenwerkingsbevestiging

Natuurlijk zetten we alle afspraken nog eens netjes op papier, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. We laten u weten met welke (duurzame) partners wij het evenement mogelijk maken. De partnersamenstelling is elk evenement afgestemd op uw wensen.

Onze beloftes

U bepaalt, wij overtreffen uw verwachtingen, 1 contactpersoon en nooit verrassingen op de factuur.