Indisch buffet


Het Indische buffet is vast onderdeel van ons menu. Al jaren maken wij dit heerlijke buffet bij verschilldende groepen. Onze grootste uitdaging kregen we echter toen we dit buffet bij de Indië herdekking in Den Haag mochten verzorgen. Naderhand ontvingen wij de nodige complimenten ontvangen.

Het begint met de aankleding maar het eten is natuurlijk het belangrijkst. Uit onderstaand menu is het prettig samenstellen: 

Nasi goreng (gebakken rijst met kip ei en groenten

Nasi putih (witte rijst)

Nasi kuning (gele rijst)

Bami goreng (gebakken fijne mie met kip, ei en groenten)

Mihoen goreng (gebakken rijstvermicelli)

Ajam ritjah (kip in sambal/gember saus)

Ajam sate (stukjes kipfilet in satésaus)

Babi ketjap (varkensvlees in zoete sojasaus)

Daging rendang (rundvlees in kokossaus met tamarinde)

Ikan assem manis (gebakken kabeljauwfilet in een zoetzure saus)

Sajoer lodeh (groenten in kokosmelk)

Sambal Goreng telor (hardgekookte eieren in een pittige saus)


Dessert

Indische spekkoek met vanille - roomijs