Natuurlijk gaat elk feestje over eten, drinken en gasten verwennen. Toch nemen wij u graag mee door ons gezamenlijke stappenplan, want wij geven graag het kleinste detail de grootste aandacht en laten niks aan het toeval over.

De vraag achter de vraag

U gaat een belangrijk moment vieren en daar mogen wij bij zijn. We willen graag van u weten waar het echt om gaat. Vieren we bijzondere vriendschappen? kondigt u een fusie aan? Bedankje voor een uitzonderlijke prestatie? Is het een reunie?

Wat is uw definitie van succes?

Ons eerste voorstel

Alles wat we van u gehoord hebben, zetten wij om in een uniek voorstel. We proberen zoveel mogelijk te laten zien dat we u begrijpen. U herkent uw woorden in het foodconcept, de setting, de aankleding en de prijs.

Finetunen

Dankzij ons voorstel heeft u waarschijnlijk nog een paar ideeen en aanvullingen. Dit zijn hele belangrijke bijdrages aan het succes van ons gezamenlijk event. Dus spreek u vooral uit. Wij zullen onze ervaring en expertise toevoegen, zodat we samen een onvergetelijk event neerzetten.

Samenwerkingsbevestiging

Natuurlijk zetten we alle afspraken nog eens netjes op papier, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. We zetten er ook volstrekt transparant bij met welke (duurzame) partners wij het mogelijk maken. De partnersamenstelling is elke event namelijk afgestemd op uw wensen.

Onze beloftes

U bepaalt, wij overtreffen uw verwachtingen, 1 contactpersoon en nooit verrassingen op de factuur.