Mag ik de pulled pork van jou..?

Een van onze nieuwe diner concepten is het 'shared dining'. Bij dit concept stelt u uw eigen gerecht samen maar werkt u ook samen met uw tafelgenoten om het gerecht van de ander te maken.

Hoe werkt het?

Zodra de gasten binnenkomen treffen zij een volledig gedekte tafel aan. Ook de borden voor het voorgerecht zijn al ingedekt, hierop ligt een groene salade. Op tafel staan de andere 'toppings' waarmee men het voorgerecht kan aankleden. Denk hierbij aan pulled pork met tomaten salsa, rillet van zalm met limoen mayonaise, gerookte aubergine en courgette geraspte amandelen, Parmezaan vlokken en ook de olijfolie ontbreken niet. Uiteraard is er ook attente bediening bij die zorgt voor de aan- en bijvulling van de gerechten en de drank. Pas op dat je niet teveel eet want dit is nog maar het 'voortje'.

Bij het hoofdgerecht worden wederom alle toppings op schalen bij gezet op tafel zodat iedereen zelf zijn hoofdgerecht, kan samenstellen. De gegrilde runder bavette met beurre cafe de paris en de gestoomde kabeljauw op een bedje van venkel zijn inmiddels klassiekers bij ons geworden. De aardappel wedges met kruiden en salades komen hier nog bij om het gerecht af te maken.

Het dessert is het sluitstuk van het diner, hierbij kan u denken aan bijvoorbeeld: een bombe van aardbei met vanille ijs en een saus van rood fruit of een cheese cake met limoen.

Per gang worden de bijpassende wijnen bijgezet om de smaak sensatie compleet te maken.

Om het shared dining diner op uw wensen vast te stemmen maken wij graag een afspraak om de juiste smaken en gerechten voor u te bereiden.