Fred en Sebas vertellen

Wij zijn Fred Weerdenbrug en Sebastaan van Santvoort, ruim 20 jaar bevriend en sinds 2013 partners in crime. Met een gezamenlijke passie voor eten en organiseren lukt het ons om alle evenementen en cateringverzoeken zo te verzorgen dat onze gasten doorvertellen wat ze hebben beleefd. Wij luisteren naar uw verwachtingen, zorgen dat ze uitkomen en doen daar altijd nog een schepje bovenop.

Sebas over Fred:

'Fred heeft over de hele wereld in de beste keukens gewerkt en verschillende eigen bedrijven opgezet. Het liefste daag ik hem een beetje uit, want dan weet ik zeker dat hij iedereen verrast. Is het niet met ingrediƫnten, dan is het wel dat er opeens een tussengerecht 'als extraatje' wordt geserveerd'.

Fred over Sebas:

'Sebas blijft me verbazen hoe hij contact weet te maken met alle gasten. In de gekste drukte creƫert hij rust en zorgt hij voor ontspannen en schaterlachende gasten. Ik weet ook zeker dat we nooit zo'n goed team hadden gehad als Sebas er niet was. Iedereen loopt met hem weg'.

Wij gaan graag met u in gesprek en denken vanuit onze brede ervaring met u mee. Van een bescheiden lunch op kantoor tot een bruiloft tussen de appelbomen.