Fred en Sebas vertellen

We hebben aan elkaar beloofd om alle partijen, diners en evenementen zo te organiseren dat alle gasten altijd doorvertellen wat ze hebben beleefd. Ons uitgangspunt is om heel goed te luisteren naar uw verwachtingen en behoeftes en daar een schepje bovenop te doen. Dat durven wij op alle nivo's te beloven, zolang u ook uitkijkt naar 'het beste in zijn soort'. 

'Fred heeft over de hele wereld in de beste keukens gewerkt en verschillende eigen bedrijven opgezet. Het liefste daag ik hem een beetje uit, want dan weet ik dat hij me altijd weer verrast. Is het niet met ingredienten, dan is het wel dat er opeens een tussengerecht wordt geserveerd dat gewoon als extraatje wordt geserveerd', zegt Sebas.

'Sebas blijft me verbazen hoe hij verbindingen weet te maken met alle gasten. In de gekste drukte hoor ik soms nog schaterlachende gasten. Ik weet ook zeker dat we nooit zo'n goed team hadden gehad als Sebas er niet was. Iedereen loopt met hem weg' zegt Fred.

Als u goed vertelt wat u wilt bereiken, dan zorgen wij dat het meer dan goed komt. Van bescheiden lunch op kantoor tot bruiloft tussen de appelbomen.